Na našem e-shopu právě pracujeme na vylepšení vzhledu pro ještě lepší zážitek z nakupování. Omlouváme se za případné komplikace, ale vše by mělo fungovat bez přerušení. Děkujeme za pochopení a těšíme se, až vám představíme zlepšenou podobu!

Kdo je KATY...

K • A • T • E • Ř • I • N • A •

♥ významem „čistá“, „cudná“ , „počestná“

 

♥ osoba, která dosahuje svůj cíl

 

♥ patronka cest a křižovatek

 

♥ vládkyně podsvětí a tajemných sil

 

♥ koruna, radost, píseň

 

Stejně tak, jak jsou protichůdné některé definice mého jména, tak jsou protichůdné mé dosavadní životní zkušenosti a zážitky. Ale kdybych se nepohybovala na téhle životní sinusoidě, nikdy bych tyto řádky nenapsala a možné bych se stala celoživotní kancelářskou krysou, ve spáru konzumního světa. Protože vystoupit z řady a udělat krok, který od Tebe společnost neočekává, je jednou z nejtěžších fází na cestě za Tvými sny. 

A kdo vlastně jsem?

Jsem praštěná a optimistická holka s horským srdcem, která se nebojí nikoho a ničeho (až na výjimky: čerty, pavouky, hady, zrady, hlad(y) ???? ). Posledních 8 let jsem žila v betonové džungli jménem Praha, kde jsem odstartovala své vysokoškolské studium a následně získala „snové“ zaměstnání. Každou volnou chvíli jsem využívala pro vycestováním mimo Prahu, do přírody. Volných chvilek s postupem času ubývalo a naopak přibyl stres, problémy a nepohoda. Najednou jsem začala ztrácet to mé zatraceně drahocenné . Ale jak se říká: “Co Tě nezabije, to Tě posílí.„ a tak tomu bylo i v mém případě. Přemíra nespokojenosti mě dovedla k tomu, něco změnit. Už jsem se nechtěla dívat na to, jak mi život protéká mezi prsty. Rozhodla jsem se podat si žádost o WH víza do Kanady.

A co se nestalo? Nájemní smlouva na byt v Praze vypovězena, pracovní poměr ukončen, partnerský poměr nově navázán ♥ (vždycky to přijde, když to člověk nejméně čeká ) a v létě vyrážím, s batohem na zádech vstříc novému dobrodružství, za velkou louži. A tuším, že to bude VELKÝ, SKVĚLÝ, ÚŽASNÝ, NÁROČNÝ …………….. Prostě to bude stát za to!!!!

Chceš semnou prožít ty nejkrásnější a nejkontroverznější okamžiky alespoň virtuálně?

Tak sleduj můj blog a Instagram @katy.varechova Nebudeš litovat!!

 

PS: A babičko moje milovaná, ty se neboj. I když nehladíš obrazovku velkého telefonu, jako většina z nás a jediným IT kámošem je tvůj Aligátor, udělám vše pro to, aby se každý můj příspěvek k Tobě zavčas dostal.

 
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz